No właśnie?
Jutro odbędzie się wielokrotnie przekładany mecz półfinałowy między CKM Włókniarz Częstochowa a osłabioną Unią Leszno, zapewnione miejsce w finale ma już Apator, więc nic tylko szykować się na podróz na mecz finałowy do Torunia.
Mój typ: Włókniarz.
A I liga oczywiście Polonia, której awansu do ekstraligi już nie odbierze nic, chyba że jakiś kataklizm ;)
Pozdrawiam
_________________ Język ojczysty i obyczaje, granica, flaga, polski honor...
Unia Leszno faktycznie osłabiona, nie wypowiem sie na temat Kasprzaka i Baliego. Bathelor mógłby jechać lepiej bo naprawdę potrafi. Piszę po meczu z Czewą. Mecz był super, sama byłam, właśnie jesteśmy przed samym finałem w Toruniu i choć mają medaliki 8 pkt przewagi to ja wierze w Byczki :) mam nadzieję, że podniosą sie po porażce i damy radę :)
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.