Wysłany: 21 Kwiecień 2022, 08:00 Sprowadzenie samochodu ze stanów
Hej, zastanawiam się nad możliwością sprowadzenia samochodu z USA i tak nie wiem na ile się to obecnie opłaca, czy to jeszcze ma sens czy raczej ogólne koszty sprawią, że nic nie zyskam nawet jak jakieś tańsze auto się tam znajdzie? Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie i może mi coś sensownego pod tym kątem podpowiedzieć?
Oferta jeśli chodzi o www.amer-pol.com wypada świetnie, doświadczenie na tym polu więc na pewno zadbają o to, by takie auto sprowadzić zgodnie z oczekiwaniami klienta.
Historię samochodu wraz z historią warsztatowania można w prosty sposób sprawdzić za pomocą https://sprawdz.vin/dekoder-vin-checker/ Wystarczy numer VIN. Korzystałam i jestem bardzo zadowolona. Dzięki raportowi można wiele się dowiedzieć i zdecydować czy nadal chcemy kupić dany samochód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.