Wysłany: 20 Maj 2022, 09:33 Czy jest jakiś sposób, żeby na szybko dostać L4 online?
Czy jest jakiś sposób, żeby na szybko dostać L4 online? Tak się zastanawiam, bo dostępność lekarzy w mojej okolicy spadła, a jednak trochę chorowity jestem i wolałbym się zabezpieczyć na wszelki wypadek.
Polecam e-recepta.net/e-zwolnienie, bo zwolnienie już kilka razy uzyskałem i to w ciężkich przypadkach. Nagłe choroby u mnie się zdarzają właściwie od dzieciństwa, więc całe szczęście, że pojawiło się takie zabezpieczenie dla pracowników. Generalnie dobrze i intuicyjnie działa. Płatności proste, cen nie podnoszą do skrajnych wartości. Taniej wychodzi niż wizyta u lekarza, a już nie mówię o nerwach z planowaniem dojazdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.