Wysłany: 15 Czerwiec 2022, 10:54 Uzyskanie finansowania do firmy
Możecie mi podpowiedzieć, co powinien zrobić przedsiębiorca, który w tym momencie dostaje odmowę finansowania w banku? Jak sobie radzić z takim problemem, a pewnie będzie tylko coraz gorzej znając decyzje polityczne.
Mi pomogli w https://business-point.pl/, ale to dość niestandardowe pośrednictwo kredytowe, bo zanim podejmą działania to indywidualnie monitorują stan finansów i wskazują na różne metody wsparcia. Kredytowanie na oświadczenie, znacznie uproszczony model. Już po pierwszej rozmowie telefonicznej wiedziałem, że mają coś konkretnego do zaoferowania. Wiadomo, trzeba spłacać, ale teraz chodzi o dostępność do środków, a banki bez takiego pośrednictwa mi odmawiały.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.