Polecicie mi w Białymstoku jakieś miejsce, gdzie na USG tarczycy będzie się można zapisać? Zależy mi rzecz jasna na dobrym sprzęcie, by wynik badania był jak najbardziej wiarygodny
Badania USG są wykonywane między innymi w Ultramed w Białymstoku - www.ultramed.bialystok.pl. Często jest tak, żę lekarz prowadzący nie robi diagnostyki przy użyciu USG więc trzeba się zewnętrznie na takie badanie zapisać.
Zadzwoń również do nich z pytaniem o termin - https://multimed.pl/cennik/cennik-usg/ Mnie się udało badanie załatwić bardzo szybko. Oni tam wykonują kawał dobrej roboty pod względem organizacyjnym. Dzwonią, przypominają, mówią, jak się przygotować. Trudno tam się czepiać o cokolwiek. Od razu miałam konsultację, więc nie wyszłam z gołymi wynikami badań. I tak powinno być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.